Posts

Showing posts from April, 2009

reLease tenSion!!!

Image
br pas paper tax td... alhamdulilah,smuanyer ok... hrp2 result pon ok gak nant. hr isnin hr tu paper ais. agk sush la... rmi yg merungut. soaln amat unexpected. so tk tau la mcm ner result utk ais nant. klu teruk,msti cik azmi malu ngn kitaowg. lepas paper ais,ptg tu aku ngn mira tmankn farah pg hospital tuk wt ujian darah. lepas tu afiq berbaik hati membawa ketiga2 ank dara ni pegi mkn kfc... hehe.... afiq ckp mse tuk release tension.yela tu... pdhal na cr peluang berdating ngn frh... sib bek ada mira. tk la mcm aku kcu daun. hehe....
~scandal terhebat~ =p
~bestieS forever~

~kelahapan mira~ =p
klu time2 mcm ni,blik aku msti penuh. jd port lepak. tp mlm ni sunyi semcm plak... rum8 aku pon ilang gak. tk tau la mne dia pg. huhu.... 5hb nant paperfar. esk kot br na start study. pnt nyer study ni kn?? tp na wt mcm ner. nme pon tnggungjwb... hehe....
ok la.... ade mse,aku update lg....
~tata~

PapeR aUd menanti.......

Image
lebh kurng lg 9jam lg aku akn menghadapi 1st paper utk final aku sem ni[final sem gak~insyaallah] cuak gak la.... aku pon tk tau aku bersedia ke tk. tp aku da cube yg terbaik. aku da wt discussion ngn kwn2, da jmpe lect... skrng ni aku just mampu berserah je. hehehe.... rum8 aku ngah bertungkus lumus lg menelek nota je. aku je yg da mls. tk tau la pe na jd ngn dri sendr nih. hehe. ok la. da mse utk tdo. kn kte kna dptkn tdo yg ckup sblm exam. btol tk?? huhu... gud nyte smua....


*doakn kejayaan insan brnama nur atiqah ni ek??*



ngn umairah kt blik pn anis


odw ke blik pn anis

kekhusyukkn yat n pady

1St tRial....

wah....
1st time wt blog.da la khamis ni ada paper audit. selamber je...
hehe.... dak2 ni tgh study audit. umai,alis,ana,sue,kay.yati,pady.... tp bnyk mengarut pun sbnrnyer. sue tgh mengajar. aku pon mendgr smbil menaip... khmis ni 1st paper.. audit. tngl lg 2weeks ngn dak2 ni. pasni tk tau kemana msing2 na membawa diri... agk sedeyh r sbnrnyer..... huhu. aku syg downg.... da 6sem kitaowg bersama. mcm2 bnda kitaowg hadapi.....