Posts

Showing posts from February, 2011

masa

lama tak menaip dan meluah kan perasaan, bukan?
rasa nya tak perlu la di hebahkan lagi betapa busy nya sy ni smpi kan tiada msa utk melawat dan mengupdate.
kalau kerja, paling awl boleh cabut pukul 6 petang. itupun kalau bernasib baik. kalau tidak, alamat nya pukul 7 la br keluar ofis. smpi di rumah tk payah cakap la.
weekend pula kalau tak pulang ke jengka, mesti penuh dgn aktiviti dgn kawan2 atau pun ke sg. buloh.
sudah msuk bulan ke-3 praktikal, masa rehat sy hanyalah ketika cuti CNY hr tu. masa lain mmg tidak lah..

kadang2 sy pun tak pasti samaada boleh bertahan atau tidak utk tempoh 3 bulan lg. satu2 nya benda yg buat sy terus tabah adalah si dia yg mmg tak jemu2 menyokong sy.
masalah mmg tak payah di cerita. mmg banyak sehingga rasa nya kalau di list kan dan di ceritakan sampai esk belumtentu selesai.
tapi sy cuba utk menjadi postif. menukar kan semua masalah menjadi cabran yg sy rasa akan mematangkan sy. insya allah...

okey la. esk masih perlu meneruskan perjuangan. peak period dah ber…