masa

lama tak menaip dan meluah kan perasaan, bukan?
rasa nya tak perlu la di hebahkan lagi betapa busy nya sy ni smpi kan tiada msa utk melawat dan mengupdate.
kalau kerja, paling awl boleh cabut pukul 6 petang. itupun kalau bernasib baik. kalau tidak, alamat nya pukul 7 la br keluar ofis. smpi di rumah tk payah cakap la.
weekend pula kalau tak pulang ke jengka, mesti penuh dgn aktiviti dgn kawan2 atau pun ke sg. buloh.
sudah msuk bulan ke-3 praktikal, masa rehat sy hanyalah ketika cuti CNY hr tu. masa lain mmg tidak lah..

kadang2 sy pun tak pasti samaada boleh bertahan atau tidak utk tempoh 3 bulan lg. satu2 nya benda yg buat sy terus tabah adalah si dia yg mmg tak jemu2 menyokong sy.
masalah mmg tak payah di cerita. mmg banyak sehingga rasa nya kalau di list kan dan di ceritakan sampai esk belumtentu selesai.
tapi sy cuba utk menjadi postif. menukar kan semua masalah menjadi cabran yg sy rasa akan mematangkan sy. insya allah...

okey la. esk masih perlu meneruskan perjuangan. peak period dah bermula. jd semngat harus digandakan sbb cabaran yg datang pun berganda2.

till then, take care. =)

Comments

Miss Yaty said…
gudluck dear..:)

bila bekeje memang buat kita lebih jadi matang..

err aku je belum matang kot..
gugu said…
ko tu mmg camtu..pe nk jd la ko ni yaty...

jom huru hara kn belog minah ni..hahaa~~
tiqah said…
yaty: hahaha. tkde matang mner la. ;pp

gugu: blah la... mcm ko tu matang sgt. ;pp
EMYNISA said…
wahh.. skrg blogging guna bb je ekk.. caya laa...

link blog baru...
http://itsemynisayawww.blogspot.com
-nisa-

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...