Posts

Showing posts from April, 2012

Resah

Sedang menanti bas si jejaka sampai, jadi aku decide untuk mencoret di sini. Rasa nya sini je la medan luahan perasaan sekarang. Laman sosial lain sudah bagai tiada privacy. Follower dan friends mudah terasa hati. Kepada org lain luahan dituju, orang lain yg terasa, jadi yg paling selamat adalah coretan di sini. N terpulang la anda2 hendak terasa atau tidak. Post ini hanya la bersifat general. Tidak terasa hendak dituju kepada siapa2.
Hati resah. Memikir kan tentang hala tuju hidup.. Jujur aku tak nampak masa depan. Tak nampak arah tuju hidup. Tapi aku belum mengalah. Masih berusaha agar aku di buka kn mata dan hati tentang masa depan. Dan harap2 aku masih kuat untuk berusaha..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

ego

hati dah longlai sebenar nya. tapi otak masih ego. masih ingin di uji kesungguhan itu. ika kata, ujian jgn melampau. jangan sampai satu hari nant sudah sampai limit si dia yang di uji. hati mengiyakan tapi ego menghalang. menjawab, jika dia benar benar ikhlas, sehebat mana pun ujian dia akan terima dan menunggu. ego juga degil mengatakan silap di pihak dia. sedangkn hati sedar, kalau bukan sebab diri sendiri yg kurang, silap ini takkan datang. entah. mahu biar ego mengawal dulu. kalau dia mengalah, maknanya bukan jodoh kami. itu sahaja. tapi hati tau, tak semudah itu akan diterima. entah sekali lagi. biar saja la keadaan yang menentukan. kalau ada, ada la. aku hanya berserah...

Coming soon

Kesedaran untuk update blog makin menebal dalam diri. Mungkin dah tiba masa blog ini perlu dipedulikan. Dengan bertimpa timpa masalah yang datang, blog ini mungkin jalan penyelesaian yang terbaik. Pendengar terbaik yang lain sudah mula punyai kehidupan sendiri. So, blog ini di perlukan. Post akan datang akan lebih panjang dan detail. Untill then, good bye! :)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.