Posts

Showing posts from August, 2010

request

sy tk nk ubah awk..
orng kte, ble bercinta, kte perlu terima seadanya.
tp, klu perangai awk yg satu tu yg asyik tmbuln kn mslh
awk tk rse ke awk perlu berubah...

sy syng awk, n sy tau awk pun sy syng sy.
tp, bleh tk awk ubah perngai awk yg stu tu...
sy mmg terima awk seada nyer, tp cume stu tu je...

itu je permintaan sy.....

akhir nya.

satu kekusutan telah berakhir.
stlh berhempas pulas cr tmpt praktikal, akhir nya aku da jumpe
so k.l.... see u next semester ok??

orng tnye, knape k.l?
la.. da tu? tkkn na duk jngka ni smpi sudah. kn?
bg la aku chance kuar dr jngka ni even utk 6 buln pun.

pastu mereka bertanya lg, knape tk ke kuantan o tmlh?
bg aku. personally la... ni pendapat aku. tktau la if kowng tk rse mcm ni...
kt k.l bnyk pengangkutan awm. snng nk kesana ke mari.
tmpt praktikal aku pun dekat dgn monorail raja chulan n putra klcc..
so, pengangkutan tkde prob...
bnyk sedara mara aku kt sne...
cousins, uncles and aunties.
n si dia pun ade kt sne.
at least aku rase selamat....

tp, aku still ada mslh...
umah sewa. ngeh2....
tp tkpe...
slow2..... ade lg beberapa bulan mse nk mencr,
tp if klu kwn2 ade info tntng blik sewa kt area k.l tu, bgtau la eh?
jasa anda amat la akn di hargai... ;p

untill next post, take care okeyh?
love u all... =)