Posts

Showing posts from July, 2010

random

Image
sy ingin ke wktu itu.

wktu di mana mereka ada di sisi.
wktu di mana msing2 berkumpul dn bergelak ketawa ibarat dunia kami yg pnye.
wktu di mana berbalah dn berbaik adlh perkara biasa
wktu di mana tnpa segan silu berperangai budak2 tnpa risau ada yg mengata
wktu di mana tk perlu risau sama ada ada hati yg akn terguris

tp sy tau
sekarang adalah sekarang

wktu di mana perhubungan di smbung melalui sms dan ym
wktu di mana tiada lg berkumpul beramai2
wktu di mana jika berbalah, akn mengambil mase berthun2 utk berbaik
wktu di mana perlu berperangai matang jika tidak mahu ade yg mengata
wktu di mana smua hati perlu di jaga......


*sumpah, sy rindukn saat ini*

of farah etilia's wedding n random

Image
lme sgt da tk mengupdate ni. smpi one of my friend tgur, orng yg keja pun ade mse na update blog. tp terus diam ble sy blas, orng yg da keja tu tkde dua adik yg berebut laptop ngn dorng. ;p
tkde la busy sgt pun sbnrnyer, tp mls na update ble ader adik2 bsing na gne laptop. disebabkn sy ni akak yg mithali, sy pun mengalah la.. ;p
mlm ni mereka da diberi warning awl2 yg sy lptop akn di conquer spnhnyer oleh sy. hehe.

last saturday, 17/7 was a big day for one of my friend mse diploma dlu, farah etilia.it's her wedding day... mcm ta cyer je ble na sebut wedding day n ble fikirkn yg usia mcm ni da layak utk berkhwin. rse mcm dri sndr ni kecik lg. budak2 lg.. farah is actually the second one yg khwin for my diploma batch. the first one is sya, tp disebabkn wedding sya kt klang n mser tu sy ader komitmen lain, so ta dpt la na pegi.

it can say mcm small reunion la at her wedding day. jmpe blik kwn2 mser diploma dlu. sy bertolak dr jengka dlm kul 10 pg mcm tu dgn pady, yaty, nazli n si buah ha…

busy

Image
sumpah bz.
mse utk dri sndr pun tk bape nk ader.
ape ntah lg utk si dia, awk, dan juge yg teristimewa. ;p
pdhal br 2nd week.
sgt tough nmpk nye semester ni.
yela, mner na pkir pasl tmpt praktikal sem dpn, na crik mser na wt keja group sbb dak2 ni da duk luar, na ciap kn assingment yg bergunung ganang.. *sigh*

need to be kuat la nmpk nye atiqah...
n my cutest little blog, i'll try to make time for you.... ;p

.week one.

first week for this semester not bad la...
ader 2 3 subjek yg da start blajar.
time table sedikit spoil.
suppose to be monday class cume dr pkul 2-4.
tp somehow tbe2 berubah...
sgt stress...
hr len ok la...

this is the time table for this semester.

monday
8-10
arab.
2-4
far
4-6
maf

tuesday
10-12
bel
2-4
ais
4-6
qmt

wednesday
8-10
far
10-12
maf
2-4
crg

thursday
8-10
qmt

friday
8-10
ais
10-12
crg

harap semester ini sy dapat perform dgn baik... lebeh baik dr semester2 lpas... dn harap2 azam sy akn tercapai.... pray for me yeah??