Posts

Showing posts from November, 2012

Kerja

Hari kedua memulakan kerja. Masih bosan dan tiada aktiviti yg boleh dilakukan. Tapi, masa free ini perlu di fully utilized kan. Sem ini akan mengajar subjek yg mencabar, so sudah semestinya akan berganda2 sibuk. Jadi just enjoy the moment. Wish me luck okay?


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

and that 'jiwang' moment continued

Image
ni lagi satu lagu yang aku ulang dekat 546793 juta kali. sampaikan nak tidur pun dengar lagu ni dulu. angau betul.
liyana jasmay-cinta bersatu
Di matamu ku berharga Kau perlakukan aku Lebih dari mencintai dirimu
Di dekatmu ku merasa Bahagianya aku Dapat ruang cintamu
Hanya kamu saja Yang mampu begitu Tulus Mengerti aku
Kau sempurna bagiku Tak kurang sesuatu Kau terima apa adaku
Ku sempurna bagimu Tak kurang sesuatu Cinta bersatu
Gayamu Sifatmu Cara mencintaiku Yang membuatku diriku jatuh cinta padamu

buah hati

the best thing pasal girlfriends saya, they know me more than i know myself. so yeah, kdng2 as a reminder for myself, i will read these entries. entries that make me realize how lucky i am to have them as my sayangs. :)

ika of girlfriend
mira she is my bestfriend
yaty happy birthday sayangku sentiasa di hati

lifeless

Image
hari ketiga cuti. sudah mula rasa bosan. sudah mula rindukan jengka. yang penting, sedang amat merindui seseorang. ah. mengada gila rasa. bila kat jengka sibuk nak balik, bila dirumah sibuk nak ke jengka balik. ni lah manusia, tak pernah rasa bersyukur. tapi seronok nya cuti sebab sentiasa ada untuk sayang2. bbm la pukul berapa pun insya allah tiada masalah utk melayan.   and baru juga sedar dah lama tak berjumpa mereka. rindu mmg tak payah dikata la.

aktiviti di rumah? hanya menjadi anak dara mithali. berlatih ala2 nak mnjadi isteri solehah. duduk di rumah, membuat kerja rumah, baking dan melayan mama berborak.. novel pun sudah lama tidak dijenguk. sophie kinsella punya karya yang baru pun tak dibaca lagi. dahsyat tak dahsyat nya kehidupan sekarang. mungkin perlu beli secara online. kalau tak, sampai ketahun depan la tak dibaca. ada sesiapa nak belikan untuk saya? ;p

i want this pretty pleaseeeee

Its vacation time!

Cuti dah bermula. Jadi, cuti 2minggu ini perlu di manfaatkan sepenuh nya. Perlu di fully utilized. Setakat ni idea dalam kepala otak hanya lah untuk mencuba resepi2 kek yang baru. Kita lihat nanti sama ada semua tu menjadi atau tidak. And kepala otak masih juga merangka aktiviti2 yg boleh dilakukan. Jadi tnggu dan lihat saja lah... :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.