Posts

Showing posts from May, 2009

stresss!!!!!

Image
Jgn tnyer aku npe aku stress sbb aku pon tkde jwpn nyer... maybe bosan duk umh kowt. tkpon sbb smua plan aku utk next week da hancur. arghhhhhhh!!!! stress!!!! aku rse mcm na mrh smua owg je... tbe2 aku jd emo.... rse na nangis pon ade. npe aku jd mcm ni?????

renungan~

2.24 am...
blik aku.

mse aku ngah bosan membelek hp aku, aku terjumpa stu mesej yg aku simpan. aku tk ingt da spe yg htr, tp mesj dia mcm ni:

hidup ni susah kte na duga...
kdng2 kte rase kte ni dekat sgt ngn someone 2,tp sbnrnyer kte jauh...
walaupun kte dpt capai n genggam tgn dia belum tentu lg dpt pujuk dia bahkan khdrn kte lngsung ta disenagi....
rencah dunia, kte tkkn tau spe kawn n spe lawan smpi la stu mase kte jth ...
mse tu kte tgk la,sape yg menghulurkn tgn n sape yg akn meninggalkn kte....


mmg btl... sepnjng 20 thn lebh aku idup ni, mcm2 ragam org aku jmpe... yg baik dpn tp jht blakang. yg baik depan dn blakang. aku mmg sowng yg peramah,kdng2 smpi owg annoyed ngn aku. tp slh ke aku mcm tu? tu mmg aku... owg ckp aku hipokrit... mmg aku admit,kdng2 aku terpkse hipokrit. aku percyer, bkn aku je... rmi lg yg mcm tu. bg aku, biar la owg na mengata aku disebab kn sifat aku yg riuh drpd aku pnt kna berlakon jd seowg yg pendiam.... kwn2 rapat aku senang aku cm ni. ble downg teraser,downg a…

'_'

Image
sehari di uitm sekilau~

hr ni aku follow family aku htr ank kwn ayh aku yg dapat offer pre law kt uitm sekilau. rmi gler owg htr ank2 meraka... huhu....
bygkn klu sowng student,tp yg hntr 2 keta. sesak gler keadaan... aku ta pnh rse suasana mcm tu. tk tau la aku patot rse bersyukur o rse sedeyh... sbb aku ank pegawai uitm dan kbtln utk diploma aku hr tu aku ditawarkn di uitm jengka gak(tmpt ayh aku bekerja) so ayh aku yg handle smua nyer... aku ta rase beratur pnjng... ta rse tertnyer2 mner patot aku pg... smuanyer da settle.
aku juz perlu pg blik aku je. huhu... aku pon ta smpt rse rndu kt parents,memandangkn dr blik hostel aku bleh berjalan kaki je blik umh..huhu... tp dlm certain situation aku rse bersyukur. huhu...aku ingt utk dgree nant aku na smbung la jauh ckit. tp abh da awl2 warning 'degree nant wt kt jngka gak long' huhu.. yelah abh. along ikt je... hehe... tp ble fkir2 blik, tkde slh nye pon aku duk cni dpn mte mama abh... huhu...
ok la... ni aku sertakn gmbr yg aku ami…
Image
aku minat sama dia ;)

aku na share ngn kowng pelajar af7 yg pling aku minat. aku pon tk tau npe aku mint dia,tp yg pnting aku minat la... owg len ta minat, ada aku kesah?? hahahaha.

nyanyian penuh perasaan


ta nmpk mata


owg ckp dia poyo,tp sy ta kesah :)

urm....dunno "_"

almost 1 week aku ade kt umh... walaupon sbnr nyer nmpk mcm tkde beza pon wheteher kt umh o kt hostel tp tnpa kwn2 aku bosan nyer la aku rse. jadual hdup aku tdo,mkn,on9,g merayap... n tu je la yg berulang. br sminggu..... da rse bosn na mati. tk tau mcm ner na harung lg 2 buln.. smbl tu berdebar2 gak tngu result exam n result dpt smbung degree o tk... arghhhh!!! addicted dah rse na kcu bdk2 ni.... na knakn umai,wt yati emo,wt pady bengang....hehe...
rndu smua nyer.... rndu na gelak ngn downg,na mkn sme2,na g stdy sme2,na mengumpt...huhu...
siyezly,windu. but thanks to technology... ad ym,facebook, myspace,friendster n sms... de mse aku chat ngn downg. bls2 testi. bls2 komen.. ni je la pengubt rndu wt mse ni...
hehe...
ok la... de mser aku tulis lg...
~tatatititutu~


muet dn kwn2....

Image
12.53 am
blik aku sndiri
ats ktl..
smbl dgr lgu aku dn dirimu....

aku da bes muet. yea!!! tp tk tau la mcm ner nant kptsn nyer. da la mser writing listening ngn reading aku kna cirt birt,sblm na speaking td dtg plak period pain. sengal tol... tkpe la... yg pntng da settle. result blakang cter. sib bek speaking td tajuk dia ta bpe bombastic. at least aku ada la point na explain. lg stu yg bernsb bek nyer,aku dpt stu group ngn pady ngn yati.. so sblm msuk,kitaowg da bncng la strategi2 yg sepatot nyer. hihi.... aku dpt cndidte b,pady c n yat d... yg jd candidate a tu kitaowg ta knl spe. tp cian kt dia... dia mcm khlgn point. maybe nervous sgt kot. aku pon tk tau na tolong mcm ner td.... na mintk maaf pastu pon ta smpt. dia da lari blik... ok la... bes pasl muet.

hr ni rmi yg da blik... skrng ni pon aku da ader kt umh. sedeyh berpish ngn kwn2.yela... tktau la jmpe lg ke tk. hrp2 tk lost contact la..... diaowg kwn2 terbaik aku. smua sporting.. bek laki bek pompuan. downg ta kesah lyn aku walaup…

tHe eNd!!!!

Dengan ini ingin saya umum kn disni saya Nur Atiqah Bt Mat Marzuki telah tamat paper final diploma saya. insyallah jika tkde pape yg sngkut saya telah berjaya menamatkn diploma saya. Yea!!!!!!!! [smbl lompt2 kegembiraan].

saHabat....

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadirAku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
Tanpa diri mu ku tak bisa dan
Kembalilah.......

knape org jarang menghargai bnda yg ada kt dpn mata??

minggu ni aku blajar something.. org jarang na menghargai bnda yg ada kt dpn mata. nape mcm tu ek?? npe seseorg tu sngup mengkhianati org yg slamer ni menjd tulng blakang dia? ke mmg adat manusia mcm tu? aku bnci owg mcm tu. owg yg slamer ni nmpk bek... yg konon2 nyer rjn membntu kwn2. tp ble dia tnjuk perangai sbnr, it's really unexpected!!! dia bkn lg kwn yg kami knl.... dia sangup hncurkn hati seseorg yg tk pnh jemu membntu dn menjd perangsang dia. aku juz berdoa dia akn berubh.... aku lega ble dpt luahkn kt cni... sowi kpd yg terasa.