'_'

sehari di uitm sekilau~

hr ni aku follow family aku htr ank kwn ayh aku yg dapat offer pre law kt uitm sekilau. rmi gler owg htr ank2 meraka... huhu....
bygkn klu sowng student,tp yg hntr 2 keta. sesak gler keadaan... aku ta pnh rse suasana mcm tu. tk tau la aku patot rse bersyukur o rse sedeyh... sbb aku ank pegawai uitm dan kbtln utk diploma aku hr tu aku ditawarkn di uitm jengka gak(tmpt ayh aku bekerja) so ayh aku yg handle smua nyer... aku ta rase beratur pnjng... ta rse tertnyer2 mner patot aku pg... smuanyer da settle.
aku juz perlu pg blik aku je. huhu... aku pon ta smpt rse rndu kt parents,memandangkn dr blik hostel aku bleh berjalan kaki je blik umh..huhu... tp dlm certain situation aku rse bersyukur. huhu...aku ingt utk dgree nant aku na smbung la jauh ckit. tp abh da awl2 warning 'degree nant wt kt jngka gak long' huhu.. yelah abh. along ikt je... hehe... tp ble fkir2 blik, tkde slh nye pon aku duk cni dpn mte mama abh... huhu...
ok la... ni aku sertakn gmbr yg aku amik mse kt sekilau td. ta bnyk sgt pon.. hehe...


~kesabaran mak ayh menunggu ank2 mereka~


~beratur menunggu giliran~


~kesesakan~

p/s: aku rse mcm pe yg aku cter tkde kna mengena ngn tjuk ;p
kowng lyn je la...

Comments

mieyra said…
best gle dpt buat law!!..jeles2..huhu
ika said…
uik...
teringn na wt law gak ek??
no wonder la miera jd debaters.
hehe
nia said…
ok la 2..dok ngan mak abah..klu dh jauh bru rase rindu cm nia neh..huhhhu..
ika patut rase syukur n epy.. ;p
ika said…
besa la...
ble ade dpn mata,ta rse pape.
tp cube klu jauh,mse tu la ingt mskn mak, ingt mrh ayh... so,ika pon ngah cbe bersyukur.. =p

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...

mungkin bukan rezeki.