muet dn kwn2....

12.53 am
blik aku sndiri
ats ktl..
smbl dgr lgu aku dn dirimu....

aku da bes muet. yea!!! tp tk tau la mcm ner nant kptsn nyer. da la mser writing listening ngn reading aku kna cirt birt,sblm na speaking td dtg plak period pain. sengal tol... tkpe la... yg pntng da settle. result blakang cter. sib bek speaking td tajuk dia ta bpe bombastic. at least aku ada la point na explain. lg stu yg bernsb bek nyer,aku dpt stu group ngn pady ngn yati.. so sblm msuk,kitaowg da bncng la strategi2 yg sepatot nyer. hihi.... aku dpt cndidte b,pady c n yat d... yg jd candidate a tu kitaowg ta knl spe. tp cian kt dia... dia mcm khlgn point. maybe nervous sgt kot. aku pon tk tau na tolong mcm ner td.... na mintk maaf pastu pon ta smpt. dia da lari blik... ok la... bes pasl muet.

hr ni rmi yg da blik... skrng ni pon aku da ader kt umh. sedeyh berpish ngn kwn2.yela... tktau la jmpe lg ke tk. hrp2 tk lost contact la..... diaowg kwn2 terbaik aku. smua sporting.. bek laki bek pompuan. downg ta kesah lyn aku walaupon aku mcm dak2,ckp jrng na gune penapis... hehe. tk tau la lps ni dpt jmpe tk kwn sebaik n sesporting downg. skrng ni pon aku da mule rndukn downg.......


ac110 intake jul06-jun09.
kowng mmg da best!!!!!

Comments

jue_razali said…
aku hensem!!!!
i'm hot!!!!!
matahati said…
spe la agk nyer gerangn yg perasan ni??
norul_rul said…
huhu...sesungguhnye masa yang berlalu menjadikan kenangan itu terasa indah di kenang...walaupon pada masa itu sungguh pahit untuk di telan...
umaiyah said…
ala gmbr aku xnmpk la....
nape plh gmbr ni...
matahati said…
gmbr ni dipilih scra rawak....
hehe
asl tetibe mamat tu ckp die hot??
matahati said…
sbb dia de mslh self esteem yg amt tnggi atau nme len nyer perasan yg termat. hehe
Anonymous said…
pe ni salah.. july 06 - june 09 kot..
matahati said…
aku da agk da aku slh...
ok2...
aku btol kn blik... mekaceh.

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...

mungkin bukan rezeki.