Posts

Showing posts from September, 2014

is it?

is it so hard to be happy???


Tanggungjawab

Lama gila rasa tak menaip. Hidup yang dah memang2 busy tu tak payah cakap la. Ditambah pulak bila dah permanently stay kat tapah ni, lagi la susah nak update blog. Maklum la, kekangan talian internet. Sejak duduk tapah ni hidup makin busy. Dah dekat sebulan pindah, baru sekali balik rumah. Minggu ni cadang nya nak balik, tapi jadi fasi utk KI. Memang kena tabah je la.. Adik2 pelajar tinggal lagi dua minggu kuliah. So sekarang memang tgh pulun habis kan sylibus. Harap2 nya selepas dua minggu dapat relax. Tapi bila memikir kan kena pulun keluar kan carry mark, tak relax mana la kot. *sigh*

Research dah patut mula dah sebenar nya. Tapi dah kalau 24/7 busy entah bila nak mula. Nasib baik ada taufik yg sibuk push lepas tu bagi idea utk tajuk research. Ni semua penangan dia nak tumpang sekaki letak nama dia kalau paper tu nak kena present nanti. Bulan 11 nak ke sabah, harap2 jadi la plan tu. So gigih la kumpul duit n pulun siap kan kerja2 tergendala. Supaya nanti boleh bercuti dengan senang…