Posts

Showing posts from November, 2010

persekitaran baru

malam kedua dirumah sewa
letih kerana berjalan sehari suntuk
esok pun nk smbung berjalan.
hahaha.
ok lah.
bye. ;pp

tag tagging tagged lagi

this come from my bff, yaty.

Ape yg paling penting dlm hidup korang?
family.

Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
top up celcom 10

Adakah korang bercinta sekarang?
yup. =)

Berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
insya allah wt selama2 nye.

Di mana korang akan jumpe kekasih korang?
akn jumpe? ta pasti la.

Novel/Buku/Majalah terakhir korang beli?
mastika utk my mom

Apakah name penuh korang?
nur atiqah bt mat marzuki

Antara mak dan ayah korang, yg mane korang lebih mesra?
mak ble na mintk advice ayah ble nk mintk duet. so, dua2 la.

Namakan org yg betul2 korang nak jumpe dlm hidup korang?
frank lampard!! =)

Namekan tempat yg korang betul2 nak pergi?
mekah

Pilih salah satu.. peluk atau cium?
dua2

Beritahu 3 perkara tentang orang yg tag korang?
my bff
kuat membebel
buah hati pengarang jantung nazli razali

5 benda yg korang syg sgt2 dlm hidup korang?
laptop
handphone
novel
motor
ic la.

Bila tarikh lahir korang dan kat mane korang sambut tahun lepas?
21/12/1988. kt pizza hut dgn family n kt secret recipe dg…

tag tagging tagged

ini dari azizan hariz =)

1. What time did you get up this morning?
depends pd wktu tdo.

2. How do you like your steak?
masak semasak2 nyer la.

3. What was the last film you saw at the cinema
eclipse. ye, sy tau. lame gler kn? haha

4. What is your favorite T.V show?
mostly T.V show at AXN, DIVA n Disney Channel

5. If you could live anywhere in the world where would it be?
sy selesa dgn keadaan sekarang. =)

6. What did you have for breakfast?
nasi impit goreng.

7. What is your favorite cuisine?
masakan mama sy.

8. What foods do you dislike?
roti. jgn tnye kenapa. mmg sejak azali lg.

9. Favorite Place to Eat?
home sweet home

10. Favorite dressing?
berubah dari masa ke semasa


11.What kind of vehicle do you drive?
motor kriss je

12. What are your favorite clothes?
t-shirts n jeans

13. Where would you visit if you had the chance?
mekah of course

14. Cup 1/2 empty or 1/2 full?
i dunno. both maybe.

15. Where would you want to retire?
uuuuu. terlalu jauh tu. tk terfkir lg

16. Favorite time of day?
both day and night

17. Where…

the amazing race asia season 4

Image
TARA Season 4


malaysian team [ivan n hilda]


malaysian team [ethan n khairie]

tkde da TARA setiap khamis mlm memandangkn kedua2 pasukn Malaysia da terkeluar. Ethan n Khairie yg menjd harpn pun da terkeluar. sedikit sedih sbb ni first season team dari Malaysia tk lepas ke final.
dorang sgt cool!!

fn: gmbr diambil dari facebook TARA season 4.


kawan

Image
orang yg setia membc blog ni akn perasan betapa penting nya kawan2 utk sy. ye,mereka adlh orng terpenting dlm hdup sy..mmg menjd kepantangan sy klu kwn2 sy di sakiti. mmg sgt pantang. tk kesah la awk tu orang kesayangan dia ke, orng yg sgt penting ke. maybe dia boleh maaf kn awk, tp tidak sy... eh, jgn risau. sy takkn menengking o membunuh awk. cume, sy akn ingt. ape yg awk buat dekat kwn sy akn sy amik dan simpan betul2 dlm ingatan sy.

sy sayang kawan sy. jd tolong la... jg hati dia. kalau awk sayang kn dia, knape msti awk sakiti dia? sumpah, sy ta faham.

utk awk yg rase awk syng kn dia, jg lah dia sepenuh hati. kalau tk nk, sle pulangkn kembali seelok2 nyer. jgn tnglkn dia sprt orng yg tkde hati dan perasaan.


ini kawan yg nmpk keras di luar tp hakikat nya amat lembut di dlm


ini kawan yg lembut di luar tp amat keras di dlm


ini kawan lembut luar dan dlm

sy sayang mereka dan tolong jgn sakiti mereka...


fn: kwn2 yg tiada gmbr juga sy syng dan sy tak suke mereka disakiti.

pengorbanan

Image
selamat hari raya aidiladha dear readers!!

hopefully, pengorbanan korng thun ni adalah pengorbanan yg berbaloi. =)


practical briefing

Image
supposed to be paper abes 11 hb. so, patot nyer kwn2 sy dah boleh cabut dah petang khamis tu. tp disebabkn praktikal briefing hr jumaat tu, semua terpaksa menahan hasrat. hehe.
honestly, sy expect practical briefing tu akn bosan. malah, sy da prepared novel sophie kinsella kesayangan sy. tp turnout, sgt menyeronokkn...

here a few picts from the briefing:


























fn: rase cuak lak utk praktikal


update pendek

bnyk bnda hndk dicoret.
bnyk gmbr hndk dikongsi
tp gara2 gg season 4, semua jd tergendala..
akn cube memberi ruang esk untuk menaip ape yg perlu. =)

n see the new header??
credit to azizan hariz.
sgt cntik dan simple bukn?
i owe you one my friends. =)

berubah wajah.

ble stress n marah pastu tgk blog kaler merah, bertmbh marah jd nyer.
so, decide utk menukar kaler blog kpd puteh suci ni.
hrp2 akn menenang kn semua pelawat2. =))