Posts

Showing posts from February, 2013

Cari pasal

Aku bukan jenis orang yang suka cari gaduh or cari pasal dengan orang. Dan aku expect orang buat benda yang sama dengan aku. Dan lagi satu, aku jenis tak kisah kalau aku sakit. As long as yang sakit tu bukan orng2 kesayangan aku. Tapi bila kau cuba nak sakit kan aku, dan orang2 kesayangan aku pun terkena tempias, kau dah declare war dengan aku. Selagi aku masih diam, better la kau behave. Sekian.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Entah

Jangan tanya perasaan kebabian apa yg aku rasa sekarang ni. Aku sendiri pun tak faham. Kalau boleh lari, aku dah lari jauh. Tapi aku masih sedar diri. Masih sedar tanggungjawab.
Ahhhhhhh!
Tapi mungkin boleh lari sekejap. Tanpa ada org sedar. Mungkin. Lihat la nanti mcm mana.
Cuma doakan aku. Aku tak mintak banyak. Cuma doa. Doa supaya aku kuat dan aku tabah.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

ganti

Post ni ibarat luahan apa yg aku rasa sekarang.
Sangat sama. Sangat.

http://nurulizni.blogspot.com/2013/01/you-have-been-replaced.html

8 tahun 8 bulan

Sepatut nya hari ini genap 8tahun 8bulan.
Mungkin bukan jodoh. Mungkin.
Entah. Kusut bila difikirkan.
Serabut bila dikenang.
Kadang2 rasa seperti ingin menghilang. Lari jauh.
Biar tiada yg sakit. Biar tiada yg mengharap.
Ahhhhhhhhh!
Kusut!

fn: post ini sepatut nya dihtr hari sabtu 9/2/2013

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.