Posts

Showing posts from February, 2010

meet itam n manje.....

Image
x tau la whether da pnh mention ke tk sblm ni, yg adi amat la menyukai kucing. sgt2..
in fact one whole fmily of him sgt2 syngkn kucing. abng dia currently ade 3 ekor kucing. 2 ekor dia letk kt umh awek dia, seekor lg kt umh sewa dia. br ni abg dia blik for CNY, he brought the cat wif him n sumpah kucing tu tersgt la comel...
n kt umh adi sndr ade 2 ekor kucing skrng... 1st one is itam.. mama adi ckp ni anak adi... dia tdo kt blik hadi, mkn ape yg hadi mkn.... mmg ank hadi btol la.. pntng hadi pngil, dia pun terkedek2 la dtng. sgt comel...


sorry sbb gmbr tk bpe clear.. sush na tngkp gmbr si itam ni sbb dia hyper active.

n then kucing kedua kt umh downg, manje... kucing ni br je jd ahli kt umh diaowng. br sebulan ta clap sy... n nme tu, mama adi yg bagi... n ble da lyn keletah dia, mmg sesuai la nme dia manje.. dia manje ngn smua owng xpecially mama adi... dia suke main kt bucu carpet.. tk tau la npe.. n mama adi ckp lpas je dia pnt men, di tdo la kt ctu... n skrng ni manjer seolah2 da jd …

jatuh cinta wt kali ke 888 kali.

Image
ta yah senyum pon da hensem


dia smart gler


sy amat kagumi lelaki bermata sepet


pffffttt. *keabisan kte2 da*

sy bleh tgk cter boys over flower beribu2 kali sehar n juz fokus kt dia.. pdulik ape sy klu owg len ckp gun jun pyo lg ensem.. seseungguh nyer dia di ats amat comel.... tersgt2... gler2.... okeyh. kehabisan kte2 da.

owh, juz for info, sy bukn la die hard fan cter korea...

honestly~

Image

List~

tutorial FAR
nota FAR
presentation MAF
past year MAF
past year TAX
dialog ARAB

ni bru yg wajib... tk masuk lg yg selingan2 utk persediaan test naik cuti nant... uisykh. nmpk nyer ta brape bercuti sgt la... sbr la diri... lg sethun stgh jek.... ;p

ye, aku teraser.

Image
mmg aku teraser ngn ko!!!!


entry ke 89...

nme da tukar dr ika ke tiqah coz coursemates sy dzulaikha munir pon rupe2 nyer ade blog n sy ta nk la kcu nme dia... huhu. terharu tk ika? aku snggup tukar nme demi ko ni. ;p

esok ade test law.... otak da sengal ubi ni. pdhal 3chapter jeh... tp mcm na munth da.puas da aku berfikiran positif n menjadikn dri rjin, tp still ta msuk2 gak... *sigh*

tetiber rndu kt muhammad nurhadi... sgt2. sbr la hati, tnggl sminggu je lg.. ;p

ok la... note law da memanggil2....
wish me luck ok??
till then...
take care.

dinner!!

Image
mcm besa la... evry sem, part 8 biaccs akn anjurkn dinner.... stakat ni,start dr dip smpi dgree aku ta pnh miss dinner. aku slalu meletakkn dri aku dlm keadaan orng yg mengajurkn dinner ni... bayangkn pe perasaan downg, if da pnt2 downg handle tetiber orng ta na pg.... n aku juga slalu fkir, stu hari nant aku akn naik part 8(insya-Allah) n of course part aku yg akn handle, so msti la aku nak orng dtng. kn??

dinner was awesome!!! mknn dia heaven gler... chinese food n ade 7 courses. penuh perut. ta smpt mkann trun, hidangn len plak dtng. huhu. last skali rse chinese food mse p1 dip dlu... da lme gler. n mse tu ta mkn beriya pon coz first tyme dinner n teruja tngkp gmbr. tp mlm td, mmg sumbat sepuas hati...



ni baju aku ngn bff aku.... sme kn? haha.. kaler je berbeza. dia pink n aku purple...
ikut kaler favourite msing2.....

juz preview of the pict.....
more of the pict will coming soon n available at my fcebook....

till then...
take cre.