Posts

Showing posts from December, 2010

hilang

Missing In Action

*wt smntara wktu*

*ada sedikit mslh*

lari

aku nak lari
lari jauh dr keadaan ini
*sigh*

fn: air mata sgt murah pd ketika ini.

cerita aku

eh, lama dah tak menulis kat sini kn?
biasa la, praktikal da bermula. masa nak menaip pun dah tkde. balik kerja, sampai rumah hmpir pukul 8.
sampai2 je kena basuh baju, gosk baju utk keesokan hari. kalau ad masa pun, hnya sempat menjenguk facebook. hehe.
praktikal saya? sangat2 penat dan sgt2 stress. mungkin semua nya baru bg saya, jd saya rasa sedikit tertekan. mungkin lama2 nant, saya akan ok. harap2 nya begitula.
kerja di bahagian tax, kerja amat menimbun tidak selesai kerja pertama, kerja kedua dan ketiga sudah smpai. semua perlu dilakukan dengan berhati2 dan pantas. salah sedikit akan effect semua figure dan kiraan. salah sikit, jumlah tax yang akan dikenakan kepada client akan lari. tanggung jawab amat besar kerana setiap masa yg di habiskan bermakna duit yg dibayar client.
mungkin memikir kan itu saya sedikit tertekan.
kos sara hidup juga amat tinggi. tu la.. padan muka diri sendiri jugak. semangat sangat nak merasa duduk di tempat orang. tapi tk pe la.. semua ni cabaran. kn?
sekarang…

tag tagging tagged lagi dan lagi

ini pun dari bff ku yaty

R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."

25 Random things about me =))
1. nama penuh Nur Atiqah bt Mat Marzuki
2. anak sulung dari 4 orng adi beradik
3. ada 2 orang adik perempuan n 1 adik lelaki
4. buah hati pengarang jantung Muhammad Nurhadi =)
5. sy suka purple
6. pelajar ijazah perakaunan uitm
7. lahir pada 21hb disember 1988
8. lahir di Hospital Besar Tengku Ampuan Rahimah Klang
9. sy mempunyai ingtan jngka pendek. mknenyer ape yg sy ingt akn kekal sekejp je
10. sy sudah bercinta selama 6 thun 5 bulan dan 12 hari
11. sgt sukakan karya Sophie Kinsella
12. sgt riuh dan kecoh
13. sgt syngkn kwn2. 'biar sy sakit, jgn mereka sakit'
14. sgt sush nk berfikran positif
15. cepat emosi
16. tk reti masak
17. menetap di jengka pahang
18. susah sikit nk…