Posts

Showing posts from June, 2009

the climb~

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what'…

lme ta update~(sukn remaja 2009)

Image
lme kowt ta menaip kt cni... hehe... bnyk gak bnda berlaku. tp disebabkn perangai bertngguh aku utk updte blog,so,ta berupdte la blog ni. huhu~

19/06/09-23/06/09
aku jd sukarelawan sukn remaja kt uitm ni....
(jg abg2 hoki.. ;p)


~dak2 yg stu group ngn aku~


~umai yg mmg sukarela~


~sblm start duty~


~final~


~juara :kuantan~


~sblm blik~

p/s: gmbr2 yg aku ltk ni smua gmbr hr last duty aku....


pesanan~

Image
aku ngah bring2 ats katil.. umai plak ngah membc novel(ta lrt da na suh dia stdy ;p). ble belek2 gmbr2 lme terjmpe plak video bbq... n tetibe rse amat rindu kt kengkawan.... n rse na bg plak pesanan2 ni kt kengkawan aku.. huhu~
pesanan utk kwn2:
yat ngn frh-

sowi ta dpt join kowng kt dungun. aku da dcide na duk kt jngka je. frh jg yat. jgn bg owg buli dia.. ;p yat pastikan frh ta skip mkn...

nazmira-

ko kwn terbaik aku n jodoh kte still pnjng. kte jmpe kt jngka.

pady-

jg dri baik2 kt sgmt. act,aku mcm ta sngup na lpskn ko g sgmt sbb memikirkn ko sowng je kt sne. tp aku tau ko bleh.. juz please call aku ble de pape.

pingu-

kte jmpe kt jngka.. :)

kay-

elok2 kt machang. at least ad gak geng ko kt sne... so aku ta risau sgt. ko kna kuat tau...

alis-

siyezly aku akn sgt2 merindui ko.... tkde ko kt jngka aku rse ta smpurna.. aku sygkn ko... gegarkn melaka tau. ;p

haida-

aku tau kte br rapat tp best sgt ade ko sbgi kwn... tk kesah la whether s.alm or oversea yg pntng ko blajar rjn2 n jgn lupe kt aku.. tau?…

dilema~

Image
mcm yg aku pnh ckp sblm ni,aku akn smbung dgree. n td officially da ditawarkn degree. mmg kos yg aku nk tp mslh nyer di kmpus dungun... act,aku juz hrp dpt jngka je... n ble bc offer letter tulis aku dpt dungun,mcm ta percyer. siyezly!!! n skrng aku dlm dilema... aku tau if aku nk tkr kmpus,sng2 je aku bleh dpt. mule2 mmg aku confident na tkr, tp ble one of my best fren pjuk aku,aku mule rse serba slh... skrng aku konfius. kebanyakkn kwn2 aku ckp,pg la dungun. at least aku jmpe owg br,rse tmpt br... jngka ni tmpt tngl aku,tkkn aku ta boring. aku admit mmg boring kt jngka. tp ble fkr if aku pndh dungun,na cr umh sewa lg. na besakn hdup ngn keadaan sekeliling lg... aku tk tau aku mampu ke tk... n aku btol2 dlm dilema...
somebody. please help me.... :(

~jengka~

OR



~dungun~

stupid~

aku da wt bnda yg amat bodoh hr ni

bnda yg mmg aku ingt smpi ble2

bnda yg mmg aku tkkn ulang lg.

aku mintk maaf kpd sesper yg terlibat

it juz a really2 stupid of me...

diploma sudh tamat~~

td result da kuar... fuuh... agk lega krn aku lps smua paper... alhamdulilah.... aku ni bkn pndi sgt.
result aku pon tk la mcm adik aku yg lg bpe point je na capai 4 flat. huhu... result aku sem ni pon maintain sprt sem2 lpas... ats 3 tp ta pnh capai 3.5... huhu... tkpe la.... mungkin tkde rzki di diploma ni... insya allah aku cbe yg terbaik utk dgree nant. sbnr nyer,sem ni adlh sem yg mengerunkn bg aku... yela,drpd 5 subjek yg aku amik,stu subjek je yg fully mengira.... reason aku amik kos acc dlu sbb na lari dr subjek theory,ta sngka plak ble aku msuk p6 smua sbjek theory... huhu... aku menci theory sbb aku ni bkn jns yg kuat menghfl dn membc... aku lebh kpd mengira....tp ta kesah la... smua pon da lps... skrng ni juz berdebar tngu result whether kt kampus mner aku smbung dgree (walaupon mmg abh da ckp aku akn smbung di jengka gak).... n dgr kte dgree nant lg bnyk subjek theory.. so nur atiqah... be prepared. hehe....

slh ke???

slh ke klu kte mengenag mse lalu??
bkn ke klu tkde mse lalu tk de la mse skrng??
tp npe owg slalu ckp,mse lalu jgn dikenang?

bkn aku~

bkn aku sumber inspirasi dia.....
it's hard to accept...
but that's the fact...
:(

hr sbtu yg besh~~

Image
sbtu ku.....

aku melwt ariel... hehe... bkn ariel af tu tau... tp ank sedara aku... br 2buln ta clap aku umo dia.
hehe.... comel.... dia la buah hati terbr sy
ni la dia bersme sy....


~agk2 da bleh khwn tk ;p~