diploma sudh tamat~~

td result da kuar... fuuh... agk lega krn aku lps smua paper... alhamdulilah.... aku ni bkn pndi sgt.
result aku pon tk la mcm adik aku yg lg bpe point je na capai 4 flat. huhu... result aku sem ni pon maintain sprt sem2 lpas... ats 3 tp ta pnh capai 3.5... huhu... tkpe la.... mungkin tkde rzki di diploma ni... insya allah aku cbe yg terbaik utk dgree nant. sbnr nyer,sem ni adlh sem yg mengerunkn bg aku... yela,drpd 5 subjek yg aku amik,stu subjek je yg fully mengira.... reason aku amik kos acc dlu sbb na lari dr subjek theory,ta sngka plak ble aku msuk p6 smua sbjek theory... huhu... aku menci theory sbb aku ni bkn jns yg kuat menghfl dn membc... aku lebh kpd mengira....tp ta kesah la... smua pon da lps... skrng ni juz berdebar tngu result whether kt kampus mner aku smbung dgree (walaupon mmg abh da ckp aku akn smbung di jengka gak).... n dgr kte dgree nant lg bnyk subjek theory.. so nur atiqah... be prepared. hehe....

Comments

aki said…
u can do it sis! =)
ika said…
thanks lil sis...
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
umai said…
aku xgrad lg tikah
huhuhu...
ika said…
sbr la umai....
ad hikmah smua tu...
insyallah aku tolong ko nant.
ika said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...