Posts

Showing posts from June, 2014
11.14 am
Level 11, Menara SAAS.

Menaip dalam research proposal class. Sebab excited being the first presenter tadi so sekarang bosan mendengar presentation rakan2 lain.Another 7 presentation to go and I'm hungry like crazy. *sigh*

Oh, since last post banyak benda jadi. No more KL, no more Wisma Sime Darby, no more Wangsa Maju, no more bebelan dari yaty, no more IM dari ika and no more over time. sedih tahap apa. tapi ada hikmah nya insya allah. Seminggu tinggal rindu tahap apa kat dorang. Especially yat yg constantly update pasal rumah, team OVR yg tengah sibuk cari jersey utk Theme 2 Wear kat ofis. *sigh*

Hidup sekarang lebih relax. More time to focus on assignment and on final yang just around the corner. Semester ni rasa tersangat berat tapi alhamdulilah, semua nya berjaya ditempuh. despite kerja yg mmg last minute habis semua, alhamdulilah semuanya okay. Akan menghadap final utk 3 minggu, kemudia good bye shah alam. no more transit to shah alam on weekend. Tak sangka boleh sam…

Again

Pelik bukan hari2 update? Bila aku update bermakna, aku tgh keseorangan. Utk distract, terpaksa menggunakan method ini. Disebabkan period pain yg melampau, terpaksa mc separuh hari. Dan sekarang rasa sayu. Sakit dan keseorangan ada lah kombinasi yg sgt tidak menyeronokkan. I need mama... :( rasa nak terbang balik perak sekrang jugak.

Sent from my iPhone

papan kekunci

Jangan tanya bila kali terakhir aku menulis blog dengan komputer. Aku pun tak ingat. Selama ni menulis menggunakan gadget yang ada je. Hari ni aku rasa aku patut mengguna kan papan kekunci instead of menggunakan keypad handphone.

3 malam tanpa yaty di rumah buat aku sedar satu perkara--- aku tak boleh keseorangan. Aku dah biasa bercakap, berborak, bergelak ketawa dengan kawan2, sampai satu tahap bila aku keseorangan, baru aku tau masalah yg aku hadapi. aku akan menangis dan menangis, pelik bukan? dan membuat kan aku takut. kalau la mmg aku tak boleh keseorangan, apa yang patut aku buat? tak semua boleh ada utk aku setiap masa,. entah, aku pun buntu, macam sekarang, keseoarangan. utk distract aku, aku menaip. aku harap cara ni berkesan.

till then, doakan aku supaya tak berperangai macam ni,

Kuat

Atiqah kuat kan? Atiqah boleh tempuh semua ni. Kuat okay?

Sent from my iPhone