11.14 am
Level 11, Menara SAAS.

Menaip dalam research proposal class. Sebab excited being the first presenter tadi so sekarang bosan mendengar presentation rakan2 lain.Another 7 presentation to go and I'm hungry like crazy. *sigh*

Oh, since last post banyak benda jadi. No more KL, no more Wisma Sime Darby, no more Wangsa Maju, no more bebelan dari yaty, no more IM dari ika and no more over time. sedih tahap apa. tapi ada hikmah nya insya allah. Seminggu tinggal rindu tahap apa kat dorang. Especially yat yg constantly update pasal rumah, team OVR yg tengah sibuk cari jersey utk Theme 2 Wear kat ofis. *sigh*

Hidup sekarang lebih relax. More time to focus on assignment and on final yang just around the corner. Semester ni rasa tersangat berat tapi alhamdulilah, semua nya berjaya ditempuh. despite kerja yg mmg last minute habis semua, alhamdulilah semuanya okay. Akan menghadap final utk 3 minggu, kemudia good bye shah alam. no more transit to shah alam on weekend. Tak sangka boleh sampai sejauh ini. Dalam pada rasa tak kuat selalu, tapi in the end kuat je sebenar nya. Alhamdulilah utk kekuatan ini.

Ah, Dr Roy macam dah perasan aku tak concentrate. Will try to update more soon as sekarang ni banyak masa free. Till we meet again, insya allah.


Comments

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...