dinner!!

mcm besa la... evry sem, part 8 biaccs akn anjurkn dinner.... stakat ni,start dr dip smpi dgree aku ta pnh miss dinner. aku slalu meletakkn dri aku dlm keadaan orng yg mengajurkn dinner ni... bayangkn pe perasaan downg, if da pnt2 downg handle tetiber orng ta na pg.... n aku juga slalu fkir, stu hari nant aku akn naik part 8(insya-Allah) n of course part aku yg akn handle, so msti la aku nak orng dtng. kn??

dinner was awesome!!! mknn dia heaven gler... chinese food n ade 7 courses. penuh perut. ta smpt mkann trun, hidangn len plak dtng. huhu. last skali rse chinese food mse p1 dip dlu... da lme gler. n mse tu ta mkn beriya pon coz first tyme dinner n teruja tngkp gmbr. tp mlm td, mmg sumbat sepuas hati...



ni baju aku ngn bff aku.... sme kn? haha.. kaler je berbeza. dia pink n aku purple...
ikut kaler favourite msing2.....

juz preview of the pict.....
more of the pict will coming soon n available at my fcebook....

till then...
take cre.



Comments

AinQaseh said…
besh nye dinner2... unikl xde nye... hehehe.. chantekk baju kamu.. ;p
ika said…
hehe... da dgree ni tiap2 sem ade. klu dip dlu, 2sem skali.
bju tu, sejam sblm berangkat ke kuantan br dpt. huhu... nway,thanks.. =)

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...

mungkin bukan rezeki.