Cari pasal

Aku bukan jenis orang yang suka cari gaduh or cari pasal dengan orang. Dan aku expect orang buat benda yang sama dengan aku. Dan lagi satu, aku jenis tak kisah kalau aku sakit. As long as yang sakit tu bukan orng2 kesayangan aku. Tapi bila kau cuba nak sakit kan aku, dan orang2 kesayangan aku pun terkena tempias, kau dah declare war dengan aku. Selagi aku masih diam, better la kau behave. Sekian.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

NooRuL AiN said…
Moga ko kuat semangat okeyh....

Popular posts from this blog

more than a year

mungkin bukan rezeki.

tagged from cik miera farhana...