akhir nya.

satu kekusutan telah berakhir.
stlh berhempas pulas cr tmpt praktikal, akhir nya aku da jumpe
so k.l.... see u next semester ok??

orng tnye, knape k.l?
la.. da tu? tkkn na duk jngka ni smpi sudah. kn?
bg la aku chance kuar dr jngka ni even utk 6 buln pun.

pastu mereka bertanya lg, knape tk ke kuantan o tmlh?
bg aku. personally la... ni pendapat aku. tktau la if kowng tk rse mcm ni...
kt k.l bnyk pengangkutan awm. snng nk kesana ke mari.
tmpt praktikal aku pun dekat dgn monorail raja chulan n putra klcc..
so, pengangkutan tkde prob...
bnyk sedara mara aku kt sne...
cousins, uncles and aunties.
n si dia pun ade kt sne.
at least aku rase selamat....

tp, aku still ada mslh...
umah sewa. ngeh2....
tp tkpe...
slow2..... ade lg beberapa bulan mse nk mencr,
tp if klu kwn2 ade info tntng blik sewa kt area k.l tu, bgtau la eh?
jasa anda amat la akn di hargai... ;p

untill next post, take care okeyh?
love u all... =)

Comments

Solahuddeen said…
orait. g la kua jengka. haha. jalan2 sket. kan kan kan.
AinQaseh said…
beshnye.. bleh la kuar ngan ika.. ngengehngeh..
tiqah said…
udin: hah. sem dpn klu kowng wt reunion, leh la aku oegi... huhu.

ain: tu la.... da ade mcm2 plan kt kepala ni...
Miss Yaty said…
din: sem dpn kalo wat reunion kt kL jgn gtaw tqah...haha..

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...

mungkin bukan rezeki.