31st august~

sy tau bnyk post akn citer pasl merdeka... yea. selamat menyambut hari kemerdekaan.
sy post ni bkn na cerita pasl kemerdekaan, juz na mengimbau kenangan 6thn lpas. 31/08/2003.
mse tu sy ngn hadi hnye berkwn. in fact a really good frenz... mse tu ta terfikir kami akn bercinta dan berthn selamer ini... lps kami keluar menyambut merdeka di uitm, sy dpt pngln phone drpd dia...

hadi: tqah,aku rse mcm aku da minat kt someone la...
aku: really?? wah,sweet nyer.... da tu npe bgtau aku?nak aku tolong ek?
hadi: yup,klu bleh.... ko kn fhm ckit perempuan ni.
aku: baik lah... aku tolong. tp spe perempuan tu?
hadi: esok aku bgtau....

esok nyer... 31/08/03
dia call lagi.... n menyatakan yg perempuan tu adalah sy. sumpah tak percaya!!! rse mcm dia juz na wt lawak je.... tp sy dpt tgk yg dia serius.... n sy bgtau dia,yg sy msh blum sedia... sy br stgh thun ada di jngka mse tu... n lngsung ta terfkir utk menjalinkn hbgn dn spe2 lebh2 lg best frenz sy sndr. dia terima alsan sy.... n dia kte dia ttp akan menanti. yup, penantian dia berbaloi... beberapa bulan lps tu,sy sedar, dia lah lelaki yg membuat kn hati sy berdegup kencang(sumph poyo!) n kami declare....
mknenyer hari ni genap lah 6thun dia meluahkn perasaan terhadap sy... :)

~ttfn~

Comments

Anonymous said…
herm..ayat mcm tue ker dlu? x ingt la..

:p
ika said…
lebeyh kurng la... huhu~ ;p
aki said…
http://www.blogbulk.com/2008/11/add-signature-under-your-post-in.html maybe la. sorry kak iqa have to letak kat sini as shoutbox kat tempat shida nak load punya lembab.

tutorial kat atas shida pun tak pasti sebab shida ikot yang lain. tapi dah lupa kat ne.

sorry~ =)
korg nye annivessary ari merdeka kew??
0906 tu pe??
ika said…
bkn la.. merdeka mse 1st dia ckp dia suke kt aku.. tp aku ta terimer dia lg mse tu...
0906 tu br tarikh sbnr kitaowg couple.. ;p
Anonymous said…
bkn la..0906 tu 1st time dating as couple..sbb tarikh memule couple luper..

;)

tol ker ni?

men ckp jer..

memandai jer cik anonymous ni..

:D
ika said…
mhammad nurhadi... sy tau tu awk... ;p
Anonymous said…
saper itu mhammad nurhadi?

manak penin la..

tarak pernh dengar itu orang punya nama..
ika said…
ye ke ta pnh dgr?
tkpe la klu ta pnh dgr...
slh orng kot. ;p

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...