kembali menaip...

sy tipu... huhu. sy kte hnye akn kembali berblogging lpas final exam tmt kn, tp still ade stu paper menunggu sy... n sy da kembali berblogging..
bnyk sgt bnda jd.... konvo, dateline assingments, test, quizzes n final exam...
klu ikt kn bnyk bnda yg akn sy taip. sbg tebusan yg lalu. tp ble tgn da start menaip, idea smua lari menyorok. hahaha..
td paper MAF... seriously amat mengecewakan.... sy klu boleh ta nk slhkn spe2... bnda yg buruk tu besa nya datang dari dri kte sndr... tp bnda yg spatot nyer snng, tp jd sush hnya kerana gara2 sy br tau cara menyelesaikan nya 3 hr sblm exam... kmudian, chapter yg sy berhempas pulas memahami sndr.. tiada guru n hnya berpandukn soalan past year dan juga jwpn nyer, rupe nyer sudah tiada lagi di dlm silibus... n tu juga sy dpt tau mlm sblm exam... smgt terus ilng.....
still... nsib baik sy masih ade kwn2 yg berusaha memnbntu sy.... n juga bf yg ta jemu2 membri smgt walaupun dia juga cbuk ngn final exam nyer.... thanks korang....
rabu ni paper psa... the worst subjek sy utk sem ni... sy cube wt yg terbaik.... seriously, lpas paper ni tamat, sy akn rse lega yg selega2 nyer... semester ini teramat la memenat kn.... mcm2 jd n bnyk ajar sy erti khdupan..... sy cube utk menjd lebh matang....
so, tu je la wt mse ni....

~ttfn~

Comments

asraf zulkefli said…
wahhh....msty bole lulusnye...
ak study pon last day b4 exam...ahaha...punye la mls...
ika said…
huhuh... cuak wei... soalan da la ta leh na berbelit lg agk nyer.. ;p
Anonymous said…
aku rase aku sangkut psa td....takotnyer....
ni gara2 xstudy ngan awk r ni...
km dah langgar pantang....
ika said…
hah! ingt awk sowng...
tu lah... kte patot nyer teruskn tradisi kte. kn da mcm sngkut..

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...