pertemuan semula =)

hr ahd br ni/22hb nov, dak2 skolah aku(SMKTPG) decide na wt reunion... reunion ke? erm,lebh kpd hang out sme2 je la.... huhu.. act, aku agk terharu coz dis is the 1st tyme aku join downg. downg da wt bnyk perjumpaan da sblm ni... bukn la downg ta sudi na ajak aku tp lepas je aku pndh phng, aku mcm da lost contact ngn downg.. n dlm thun ni jugak aku br dpt contact ngn downg. jmpe kt blog, fcebook, frenster n myspace... n medium perhbungn kitaowg skrng adalah fcebook. huhu...
it feels so good dpt jmpe downg. honestly, mse na g tu aku rse berdebar smcm jek. maybe sbb lme da ta jmpe kot. huhu... yela, last skali jmpe mse aku f2. umo aku 14thun skrng ni aku da na 21thun kowt. almost 7years!! hehe.
kitaowg berkumpul kt mid... mule2 downg na jmpe kt pizza, tp at last downg tukar. jmpe kt kfc kt mid. huhu. aku smpi dlm kul 12lebh... hadi yg tmankn aku tp pastu dia membawa dri ke tmpt len. huhu... mse aku smpi yg da ade, nisa,zai,effa,fairuz,ayuni n anis... ta berubh muke downg... huhu.still sme mcm dlu. n ta lme pastu. alia plak smpi... pastu hanifah. seriously ta dpt na digmbrkn ngn kate2 mcm ner persaan jmpe downg blik.
besa la ble da jmpe, borak2, photo session n mengumpat msti ta terlps. hehe... ok la... mse tuk tgk gmbr.. ;p


~ayuni n me~

~lyna n me~


~kami~



~kfc tyme~ ;p

~me n hanifah~


~alia n me~


~effa n me~


~me n fairuz~



~kami smua~

act, bnyk lg gmbr2 kt downg... ni yg ade kt aku jek. selebihnyer ade d fcebook... huhu.

p/s: gmbr2 tu ta mngikut susunan. hehe... ;p

Comments

Solahuddeen said…
gggggg xxxx aaajjakkkkkkk~
ika said…
hehe... bukn slh sy.... mner aku tau downg ta jmpt ko. huhu. tnye organizer eh? ;p
YunHee said…
nape gmbar aku ngan kau tade?? hahahaa....
ika said…
tu lah pasl... hehe. ni smua gmbr dr hp aku. gmbr ko aku mls na kecikkn pixel n upload. hehe...

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...

mungkin bukan rezeki.