buat cik ika... ;p

lme gler rse ta bukak blog ni... seriously da berhabuk.. ;p
it's juz been too busy for me....
n internet line is really sucks!!!
n rse nyer lpas ni lg lme kot blog ni tk berusik...
eventhough br msuk buln 3, jadual buln 3 sy da penuh gler.
bak kte cik ika, smpi da melimpah ruah ke buln 4....
weekend pon penuh...
so. my life will be fully utilized with assignments, presentations, tests n quizzes...

i will be having replacement class dis weekend.... yeah, sucks ryte?? tp na wt mcm ner. kte student.... redha je la....
n next week i will be having 2 tests n 1 quiz...
but, being a degree student, bnda mcm ni da mcm normal da...
last sem lg teruk, 2 tests in one day....
so, i'm actually used to it...

kdng2 rse give up, but everybody will be there supporting me...
he whom treat me with patient n hear all my complaints about my day...
she whom always there beside me...
they whose always supporting me...

n sy rse bertuah...
sbb dpt blajar smpi ke peringkat ni...
ade yg len tk dpt na pg skolah pon.
so sy patot bersyukur instead dr merungut... kn?

so, rse nyer that its for now...
mate da mengantuk...
n who know ble sy akn muncul lg di lmn sesawang ni....
untill then, take cre..
oh, n because of the weather please drinks a lot of water...

Comments

Dzulaikha said…
owh sungguh terharu..haha
tiqah said…
harus lah.... ingt senang aku na letk nme owng jd tjuk entry? ;p
Dzulaikha said…
haha perlu la sbb aku dh buat name ko jd tajuk entry aku
NooRuL AiN said…
betul tu....kite kena hadapi jln yang dah kita pilih tnpa rasa kesal...mungkin ni baru permulaan untuk hidup yang lebih baik pada masa akn dtg...

Popular posts from this blog

more than a year

deep inside

mungkin bukan rezeki.