dia adalah sebahagian dari saya....

tepat 14/05, umur dia genap 21 thun...
ye, dia br na msuk 21 walaupun sy da na msuk 22...
tp ta kesah la bpe umr dia pon, yg pntng sy sayang kn dia... =)

perkenalan pertama kami adlh pd 2/07/2006.
saat sy msuk bilik dan perkenal kn diri.
mmg rse mcm smlm bnda tu berlaku...
saat pertama sy berkenalan dgn dia, dah terlintas dlm fikiran sy 'mcm manja je budak ni'..
n ternyata sy ta silap.
smpi skrng sy berkwan dgn dia, sifat manja dia msih tk hilang.

thun pertama perkenalan kami, hbgn kami tidak la bgitu baik...
ye, mmg kami kesne kemari berdua, smpi orng akn pelik if nmpk sy tnpa dia dn dia tnpa sy...
tp, kami tk berkongsi segala2 nyer bersama. msih ade yg kami simpan...
n to be honest, mse tu sifat annoying terhadap sifat mnje dia amat menebal..
but after dia join komander, yg mner sy tarik diri separuh jalan, hehe.. sy dapat lihat dia berubah.
ye, sifat manje tu masih ade tp bertempat.

tp something yg sy sgt2 admire pasl dia adalah sifat tabah dia...
dia sangat tabah.
sgt2 tk mudah mengalah....
even sy pun kadang2 tk setabah dia...
mcm2 mslh yg dia lalui...
samaad pelajaran, family, komander o percintaan.
we used to cry sme2 kt times square hnye sbb mser tu sy disakiti..
dia menangis tidak membenarkn sy berjumpe seseorng krn bimbang sy disakiti.
OMG!!! sy rse na nangis ble ingt blik.
okeyh, sy nangis da pun sbnr nyer....

saat sy menaip entry ni, sy sedar sy bukn lah kwn yg baik...
sy syngkn dia sbnr nyer.
tp seriously, sy amat lemah utk tunjukkn yg saya syng dia...
sy fail utk sentiasa berada di sisi dia dn mendgr mslh2 dia.
tp, sy akn terluka ble ade orng lukakan dia...
sy akn menangis dlm diam ble dia menangis.

klu kisah cinta sy tragik, kisah cinta dia lebh tragik...
hahaha. jgn mrh ek yang?
dia slalu terjatuh cinta pd orng yg salah...
tp rse nye tu lah penyebab dia menjdi tabah.
tp yela... cinta tk mengenal siapa2 kn??
tp sy harap sgt2 cinta dia skrng ni akn kekal
da mcm2 dia lalui...
berbaldi2 tangisan dia curah kn...
mcm2 perangai dia da ubah....
n seriously sy harap sgt2 hbgn mereka akn kekal...

n sy juga harap persahabatan kami akn berkekalan...
maybe kami tk sprt BFF yg len...
yg perlu bersme dlm stiap xtvt...
maybe kami buat xtvt tnpa stu sme lain tp kami tau kami ada msing2 utk menyokong n being there ble kami wt slh...

buat NOOR NAZMIRA...
aku syng ko sgt2...
selamat hari lahir yg ke-21..
smoga persahabatan kte kekal smpi ble2...
n smoga ko ngn daus akn kekal smpi ble2..
aku mintak maaf if slame ni aku bukn kwn yg baik o if aku ada sakit kn hati ko....








p/s: sorry if aku marah2 pasl tuuuuut~ ;p

Comments

so sweet...yupp...i admit it..mira da jd sbhgian dr ko:)
smoge jodoh mira n daus bkekalan ke akir hayat:) ~,~
p/s: ak ngis bce entry ko*xpsl2*haha~~
tiqah said…
alolo.... tkkn le smpi emosi sbgitu skali. nant bufday ko aku wt post utk ko lak eh?? huhu.
skrg bln 5..hurm next 5 month...lme lg nyew..huk3...nk3...hihiii~~

p/s: ko la kwn ak yg ak syg...jgn tgl kn ak...ceewahh...ayt xleh blah~~
mirae said…
tq s0 much tqah...tharu gle aku bc p0st k0...even pape p0n trjdi kte ttp kwn k..aku p0n syg k0..xkesah la klu aku @ k0 ade pndm pape prsn p0n...kte ttp BEST FRENZ 4EVA....

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...