gangguan emosi...

tk tau la knape 2 3 hari ni emosi mcm terganggu..
sensitif menjd2...
bukn lah rse nk marah orng ke ape
cume air mate ni senang sgt mengalir...

mule2 ble bc novel tntg mak yg kematian ank n suami dia blame dia.
its ok la klu nangis ble bc novel tu sbb bnda tu mmg normal
mmg normally sy akn nangis ble bc novel
tp nangis mcm ape mslh nyer..

lpas tu tyme dpt tau one of my friend na khwin..
tbe2 je air mte mengalir...
yg sy pelik, dia hnye kawan stu kos...
sy tk la serapat mner ngn dia...
sy bleh menangis mcm tu.
tk dpt bayangkn la mcm mner reaksinyer if one of my BFF yg khwin...
sy yg histeria lebeyh2 kot.

n then time blajar keta
besanyer sy tough...
orng tu tk marah pun..
juz tegur je... di highlightkn skali lagi TEGUR je...
tu pun smbl berlawak.
ble balik, berlinang2 air mata rse na give up.
poyo kn?

situasi seterus nyer ble bc short story kt blog one of my junior
rse romantik gler short story tu n skali lg berlinang2 air mata ble abes bc..
what the???

sy pun tgh tertnyer2 gak nape sy jd mcm ni...
slalu okeyh jek...
ntah la.... maybe kebosanan menjadikn sy sesensitif ini kot.
tp still...
nsib baek lah smuanyer hnye melibatkn dri sy...
nangis sowng2 jek...
tkde la smpi na lepas geram kt orng len...
huhu.

ok la...
thats all...
untill then, take care....

Comments

Dzulaikha said…
awak nak period kot
tiqah said…
klu period pun tk pnh la jd perangai mcm ni.... konfius sngguh.
Anonymous said…
aww...jgn sedih2!!cheers!!
nana said…
sy pon rse awk nk period..tp kali nie len mcm sket...
tiqah said…
miera: hehe.. da ok da. thnks.. =)

nana: wah. pndi sngguh awk meneka eh? ;p
AinQaseh said…
tiqot.. upss.. ika, ain pn biase cm ni dulu.. bwk2 bertendang eh bertenang.. kejap je bende ni.. die akan reda tanpa ika sedar.. xde y pujok n xde y tenangkn, alih2 dh ok.. ain biase dh kene cm ni.. ermm..
anywy.. ika haruslah CERIA!!! org sekeliling akn ceria jua.. ;p
tiqah said…
huhu... btol tu ain... mmg kejap je bnda tu jd... tp mcm rimas lak sbb tk besa mcm tu...
sumtimes i had dis feel too...huk3~
btw....xsgup trime hakikat kalo one of my bff kawen gak....waaaa~

Popular posts from this blog

mungkin bukan rezeki.

more than a year

wide awake