selamat hari lahir sayang.

19/10...
hr jd salah sorng sayang sy...
ye, sy ada bnyk sayang, tp hnya satu cinta hati.. =)
sy da janji, akn dedicate satu entry utk dia sempena hari istimewa dia, jd sy tutup semua nota crg sy dan mula menaip utk dia.. =)

sy kenal dia mase semester 1. kami tidak la berapa rapat sbnr nya. hnya knl dia sbg awek terengganu yg sgt pekat loghat terengganu nya. kami mule rapat bile semester satu hmpir ke hujung. utj study week dia tk pulang ke rumah, jd sy angkut la dia tdo ke rumah. n sy juga mula start follow dia ke perpustakaan n sering lepak bersama2.

semester 3 kami jd mkin rapat sbb kami menjadi roomate. oh, rase nyer ini la semester terbaik skali. mmg semester ni hidup kami dipenuhi dgn gelak tawa shj. mmg sgt heaven dn enjoy. cuma, through out the end of the semester, ada sedikit mslh terjd pd sy.. pd sy sahaja, tiada kna mengena dgn rakan2 yg lain. cuma, pd masa ni, sy amat bersyukur di kurniakan kwn sprt dia. yg ada dsisi.. menasihati dan menyabarkn.. menjd sebab untuk sy tabah. smpi skrng sy terfikir, agk nyer klu tiada dia dan juga kwn2 yg lain, mungkin sy sudah hancur. mungkin sy tkkn berada di tempat yg sy ada sekarang, mungkin sy masih akn di buai rasa kecewa yg melampau.

kami terus menjd roomate shingga semester 5. orng kata, sedangkan lidah lg tergigit, ini kn pula bila berkwan. selisih faham sedikt itu mmg tk dpt di elakkn. lg2 dia ni agak keras kepala dan sgt suke berbalah. tp sy lebih kepada pendamai. pady lg suka melayan dia bertekak kdng2 klu orng yg tk knl bleh slh erti debat mulut mereka tu. but being her, sy tau keras kepala dn perangai membebel dia tu hnya la kerana dia sayang. dia je satu2 nyer kwn sy yg bleh membebel tnpa hnti klu kwn2 nye demam. dia je yg membebel bile sy kna hujn sikit dgn alasan anti body sy lemah. sgt lame la yat.. hehe.

bile degree dia ke dungun dan sy masih di sini.. alhamdullilah, hbgn kami masih sama.. kami tk perlu sms atau call selalu. cukup la sekali sekala hnya utk mengingatkn bahawa diri msing2 sdng di rindui.. dia masih seperti emak yg sy akn luahkn mslh sy walaupun sy tau lepas tu dia akn membebel pnjng. eh, sumpah sy rndukn dia saat ini..

buat nurhayati,
selamat hari lahir.....
aku syg ko sgt2...
aku tau kdng2 aku tk tnjuk, tp percayala mmg aku syng ko...
aku tau aku tk tnjuk, tp aku sedeyh ble saat ko sedeyh...
ko da besar.
kurangkan sikit emo tu eh?
jg nazlie elok2...
jgn slalu gaduh2....
korng da jauh, susah nk jmpe.
so, ble da jmpe appreciate eh?
aku syng ko la!! ;pp


19/10/2008


19/10/2009


mereka pasangn kuat bertekak


kami di pantai terengganu


gmbr latest kami

real friends are like diamond, awesome and rare. false friend are like winter snow, found everywhere. n yaty, u are diamond!! =))


Comments

Miss Yaty said…
thanx tqah!!
so sweet....
ur diamond too for me :)

p/s: ak kuat mbebel sgt ke?huhu
tiqah said…
ye.. sgt. tp tkpe la.. aku da kebal. hahaha.
Nur Fadhilah said…
AAAAWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!
sgt sweet....
aku slalu gaduh ngan yaty ke????(buat2 x ingt)
hehe...
tiqah said…
haha. no worry babe, utk ko pun akn ade... hehe
eh, ko la yg pling rajin gduh ngn dia. huhu.
tiqah said…
sweet? hehe. adiah bufday utk dia k.yah.. =))
Miss Yaty said…
btol tu dila...kite mane penah gadoh kan...hik3 ;p
tqah ni wat cite tipu jep r...;p

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...