Masa terluang

Coretan ini dibuat ketika adik-adik student sedang sibuk menjawab soalan kuiz. Terkenang zaman diri sendiri sibuk study dan menjawab kuiz. Rasa nya baru semalam je berada di tempat mereka, menjawab segala mcm bentuk kuiz dan test. Tapi hari ni dah berada di hadapan, menjadi pendidik dan memerhati mereka. Ah. Rindu dekat sayang2 makin menimbun. Mungkin perlu ke sana sabtu ini. Menghabis kan masa bersama mereka. Di sini juga bertemu dgn ramai syg yg baru. Yg jadi peneman di kala duka. Tapi, sayang yg lama masih di hati. Eh, mcm banyak sangat yg sudah di mengarutkan. Mungkin perlu berhenti. Dan mungkin akan berjumpa lain kali. Mungkin.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Miss Yaty said…
i miss that time tu. isk.
cepatnya masa berlalu..
kan ?
Miss Yaty said…
tqah, aku kdg2 bepikir..ko ajar costing ke ko ajar sastera sekarang eh ? :P
tiqah said…
Tau takpe... Rasa mcm sekejap je. Hehe.
Hahaa. Ajar costing la.. Sastera tu part time je. ;p

Popular posts from this blog

more than a year

mungkin bukan rezeki.

tagged from cik miera farhana...