Pain killer

Aku ada masalah besar. Aku selalu rasa aku kuat. Aku selalu rasa aku tabah. Tapi aku rasa tu semua perasaan aku. Sikit pun aku tak kuat. Satu2 benda yang buat aku kuat pain killer aku, si dia. Cuba kalau jauh, mengada2 sgt hati ni nak rapuh. Dah manja sgt diri ni. Haisyh. Tapi aku bersyukur ada dia. Buat aku kuat nak go through semua ni. Berpuluh kali maaf kan aku. Terima kasih awak. Terima kasih sgt2.

Sent from my iPhone

Comments

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...

mungkin bukan rezeki.