tempat baru

Malam tadi malam kedua kat tempat baru. Tak macam malam pertama yang rasa sgt restless. Tak boleh nak lelap. Mungkin sebab bertukar tempat tidur. Tapi malam tadi, tidur tahap tak ingat dunia. Sekejap je pun badan ni nak biasakan. rupanya. Alhamdulilah.

Kerja makin busy. Last two weekend sibuk dengan common test, last weekend sibuk dengan berpindah rumah, dinner pre-grad student and program student. Gigih sgt rasa bila involve dengan semua benda. Minggu ni nak lepak dengan kesayangan. need something to release my stress. nasib baik ada wedding abu yg boleh jadi tempat utk jumpa kesayangan. Anddd next week akan sibuk dengan Majlis Anugerah Dekan pulak. Kertas bertimbun menunggu utk marking. Dissertation patut dah kena mulakan. Haisyh. Cepat betul masa berlalu. But then I'm happy. I'm doing something that I love. So, busy macam mana pun, sentiasa rasa puas hati. Especially bila ada mereka2 yg sangat happening kat sini. 

Okay. Need to stop. Class at 9. Until then, take care. :)

Comments

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...