deep inside

perasaan tengah tak best. aku asyik dengar orang cakap aku kuat, sampai satu tahap aku rasa aku mmg aku kat. tapi tu tipu je. lama2 perasaan aku pun tau aku tgh menipu. to be honest, aku tak tau apa yang aku nak sekarang. only one person that can understand me completely tapi dia pun dah tak boleh diganggu sekarang. kawan2 semua dah slow2 build their own small wolrd. their own small family. aku? still sibuk dengan kerja and research. aku dah tak tau apa priority aku. apa yang aku nak dalam hidup ni. perasaan bila nampak gambar kahwin kawan2, gambar anak kawan2, buat aku rasa cemburu sikit tapi bila fikir, aku pun sebenar nya tak bersedia lagi utk kesitu. i need to keep my priority straight. to finish all this work first then baru fikir pasal kahwin maybe. entah laaa. penat dan keliru. kalau boleh hantuk kepala dan lupakan semua, aku dah buat, takpe la. aku cuba muhasabah, bagi yg terbaik utk diri sendiri insya allah. selesai kan impian mama abah, baru fikir impian sndiri, insya allah. just doakan aku okay? at least aku still ada blog ni. kan? :)

Comments

NooRuL AiN said…
sabar itu pasti akan membuahkan pulangan yang manis dikemudian hari...
^^
D said…
one by one. slowly.
rezeki masing2 kan. x semesti nye org yg dh kawen, yg ade baby pn kuat kan. semua pn ade prob masing2. and itu bahagian kau. chin up and be strong. sbb one day bile manis sampai, kau mesti bangga dgn diri kau. doa byk2 syg. jgn lupa Allah.
tiqah said…
kay: thank you kay. will remember your advice

ika: kau, tak penah fail nak buat aku menangis dgn nasihat2 kau. thank you. aku akn semat dalam kepala otak nasihat2 kau semua. thank you again syg...

Popular posts from this blog

more than a year

mungkin bukan rezeki.