tribute to mereka....

*amaran... entry ini akn amat panjng. ;p

sy rndukan mereka....


ye.. mereka adlh exrum8 sy ketika diploma. obviously la dip kn? dgree sy duk umh.. ;p kitaowg knl since p1 lg... if na imbas kmbli, sy pon tk tau mcm ner sy leh rapat ngn downg... maybe kitaowg slalu lepak sme2 kt blik one of my frenz ms kitaowg p1... n then kitaowg abeskn mse lepak di libry ketika final exam.... hmpr separuh dr mse diploma sy adlh bersme mereka... menjd roomates utk 3sem without berpisah... if ade pon, juz terpisah because of blik berdua... a lot of pengalaman phit n manis with them... terlalu bnyk....

p3:

mereka yg melamar sy ;p utk menjd roomates mereka. kbtln sgt2 ketika itu geng2 sy sndr ta nk roomates sesamer coz kami takowt akn busan if slalu bersme... so, sy jd rum8 mereka... part 3 the most tough smester for me... downg je yg tau mcm ner sy ketka itu... kami pnye academic juga agk merosot semester tu. kami gelarkn semester itu 'zaman kegelapan' ;p. bnyk sgt bnda kitaowg sme2... n tradisi stdy kt library mse final exam ta bpe kami amalkn mse tu... huhu. mse ni juga sy mengenali merka dgn lebh dekat. they have their own perngai n keunikn... seriously!! kami ag gler sem tu... still terbyng mcm ner widat sprt owg gler ble kami kejutkn sahur... *since that day kami ta brani da na kejutkn shur. ;p , and mcm ner pady dgn asyk ke cfe n ke dining. mentng2 a blok kami dekat ngn dining n cfe mse tu.. ;p and yati yg emosi kdng2 agak ta menentu. ;p but, towrds the end of semster, kami menghadapi cbrn yg lebh besar... mcm ner kejadian kecurian terjd n mse final exam, my relationship with my bf almost effect my study, act da effect da pon... but still, downg ade di cc... menjadi bahu utk sy menagis n menjd tmpt sy bercerita.... seriously,mereka amat sabar dgn sy ketika itu.... saat yg plin sy ingt is when, pady peluk sy ble sy menangis di pekeliling... amat2 terharu.. :'(.. i know, there are the best roomates i will ever had.

p4:

rmi roomates yg berpecah mse ni... sy pon mcm ta bpe clear knape... but kami decide utk stay sbg roomates..tp mse ni blik dipecahkn kpd dua... sy ngn yat n pady with widat. tp still mcm tkde pape perubhn... blik sy ngn yat da mcm blik downg n blik downg da mcm blik sy... huhu. ta bpe bnyk bnda yg menarik mse sem ni... sy ngn yat jek yg bnyk wt perkara gler2... tp kami msih mkn bersme.... berebut mknn. komen mknn dining sme2.. dgr yat membebel pasl mknn. n still kami wt turn utk membeli kicap n sos... ;p

p5:

kami kembali berempat... weeeee~. huhu... seronok dpt kembali berempat. kami kembali menjd gler2... men baling2 bantal dari katil ke katil.. tgk muvie mse2.. mkn megi. huhu. zaman ni rse nyer zmn kegemilangan kami... yat dpt dekan semester ni, my own pointer 3.47... pady pnye pointer juga melepasi 3... if i not mistaken. sem ni kami juga teruskn tradisi kami stdy di library... seronok... huhu.

bersme mereka amat la seronok.... the best memory i've ever had is with them... i love all of them very much!!!

pady:
if owg mule2 knl sumpah owg akn ingt dia pendiam... tp smua tu bohong belaka. hehe. dia amat kecoh. in fact leh jd lebh kecoh dr sy.... hahaha. no la.. dia mmg pendiam but around owg yg rapat dia akn bnyk berckp... dia juga sedikit misteri. n perahsia... dia tkkn menangis dpn kitaowg which is totally opposite from me... ;p tp dia kwn yg amat cool... seriously!!!!

yat:
ok... amat panjang if na cter pasl minah ni... dia seorang kwn yg amat concern. teramat! huhu. dia bleh membebel pnjng hnye krn sy kna ujan n mls na mand pastu... dia seorng yg bleh jd emosi... so, jgn kcu emosi dia. huhu. but owg yg leh wt dia melenting sgt2 hnye la bf dia.. hehe. dia peneman sejati sy xpecially ble double date. ble dia da tkde, sy ta g mne2 pon sem ni. huhu. n if dia membebel, kowng akn teringat kt mak kowng. ;p

widat:
kwn yg sweet.... huhu... klu yat lebh mcm mak, dia lebh mcm kakak. huhu.. dia ta bnyk membebel, tp dia still leh bg nsht yg baik... besa nyer dia akn nmpk matured, tp ble da smpi part gler2 dia, gler2 sy pon leh kalah... ;p

*honestly, i'm missing them like crazy!!!! n i'm crying while typing this entry. too much emotion i guest.

Comments

Nur Fadhilah said…
TQAH:
org yg plg kecoh aku penah jumpa...hehe..teringt aku waktu camping K.I.D. waktu tu aku rasa ko sgt annoying.aku x suka ko waktu tu.byk sgt berckp..huhu
tp x sangka lps tu aku ngan ko sgt rpt.xsngka aku suka sikap ko yg byk brckp,kecoh dan annoying.hahaha..:P
ko phm perangai aku,ko phm perasaan aku.walaupun ko seorg yg kecoh,tp ko still smpn semua rahsia aku..;)
thank u for being my friend,
thank u for being there for me,
thank u for listening,
thank u for ur advice,
thank u for comforting me when i`m sad,tension,strees.
x sbr nk tggu ko dtg kl!!!!!!!!!
:)
:)
ika said…
weh... jgn la wt aku nangis lg...
huhu. spe yg ta annoying ngn aku kot. smua owg 1st tyme jmpe aku msti ckp annoying ngn aku. ;p
aku pon ta sbr na lepak ngn ko... huhu.
i'm speechlesst;((
ko ske wat ak ngis kn;((
sib bek ak ngn fmily jd ak kne cntrol...huhu
thanx 4 being my besfren;))

Popular posts from this blog

more than a year

tagged from cik miera farhana...

mungkin bukan rezeki.