gatal

nampak blog ni dah berubah wajah? dan berubah kepada pink. pink okey? it soooo not me. itu lah akibat nya bila tangan ni gatal2 nak menukar segala jenis template and layout blog. last2 pink ni yang terkena. ah! stress... skill html dan segala macam coding tu semua dah bertempiaran lari. mungkin perlu minta bantuan skuad tambahan, MNH mungkin... haha. kepada pembaca setia, harap2 anda dapat la bertahan dengan warna merah jambu ini... saya akan usahakan supaya blog ini akan berubah wajah kembali. tapi yang penting bukan la bewarna merah jambu seperti sekarang. ah, menyesal rasa gatal2 tangan nak mengubah layout blog. oh. tetapi hajat sebenar hanya ingin mengubah susun atur blog ni supaya kelihatan lebih kemas. tapi semuanya dah punah. haisyh.


okey la, tutup cerita pasal layout. teka saya berada di mana? di rumah!! haha, setelah hampir sebulan lebih berada di tempat mencari rezeki, akhir nya dapat juga pulang kerumah. rindu kepada rumah mmg tak terungkap. sampai2, terus peluk cium mama. lepas mandi, terus serbu tudung saji.. senonoh tak senonoh belakang kira.


mata dah kuyu. esok perlu bangun awal untuk menyediakan juadah sahur. so, selamat malam semua. assalamualaikum. :)



Comments

Popular posts from this blog

more than a year

deep inside

mungkin bukan rezeki.